ЕТФ и Математички факултет - ОТВОРЕНА врата

Електротехнички факултет у Београду у суботу, 13. маја 2023. године од 11:00 до 14:00 организује по први пут "Дан отворених врата" Електротехничког факултета Универзитета у Београду за све заинтересоване средњошколце.

Више информација о самом догађају, као и начин пријављивања доступан је на следећем линку:


Дан отворених врата Електротехничког факултета

Замолили бисмо Вас да ову информацију проследите до ваших ђака III и IV разреда, који су заинтересовани за студије електротехнике и рачунарства, или софтверског инжењерства.


Математички факултет у Београду у суботу, 13. маја 2023. године од 11:00 до 14:00 часова (Студентски трг 16, IV спрат, сала 706) организује "Дан отворених врата" Математичког факултета Универзитета у Београду за све заинтересоване средњошколце.

Знамо да је одлука о избору факултета тешка, зато су Отворена врата права прилика како би матуранти добили све потребне информације.

За све посетиоце припремили смо три интерактивна предавања из области информатике, астрономије и математике. Ученици ће моћи да постављају питања и сазнају све што их занима.На питања ће одговарати професори, асистенти, сарадници у настави и студенти.

Такође, средњошколци ће имати прилику од 14.00 часова да посете и IT&Co.@MatF – представљање компанија тренутним и будућим студентима Математичког факултета. Преко 50 комапнија са којима Математички факултет има остварену сарадњу представићe своје програме пракси и могућности запослења у току и након завршетка студија.

Посетите нас како би чули све о упису, студирању, студентском животу, као и о великим могућностима запослења после завршетка Математичког факултета.