ФЕСТИВАЛ НАУКЕ - од 04. до 06. маја 2023. године.

НОВО ДОБА

Обавештавамо да се ФЕСТИВАЛ НАУКЕ враћа свом старом формату и да ћемо се уживо дружити после више од две године. Радујемо се унапред што ћемо се поново срести лицем у лице са Вама, нашим верним дугогодишњим посетиоцима и љубитељима науке.

Фестивал науке ће се 16. пут одржати под слоганом НОВО ДОБА на Београдском сајму, у халама 3 и 3А, у измењеном термину у односу на претходне године, и то од четвртка до суботе, од 04. до 06. маја 2023. године.

Верујемо да Вас нећемо разочарати и да ћемо успети да нахранимо радознале дечије главице са много нових интерактивних научних експоната, са пуно занимљивих експеримената које ће изводити научни демонстратори из Србије и региона. Обећавамо као и до сада, незаборавне тренутке и прегршт нових научних знања за нашу највернију публику, за оне баш мале и оне мало веће школарце.

Унапред се радујемо новим дружењима са старим пријатељима и новим стасалим научним радозналцима и надамо се да ћете заједно са нама обележити и прославити повратак највеће научне манифестације на овим просторима.

За нове информације у вези са 16. Фестивалом науке кликнути на линк: 16. Фестивал науке

За Ваша питања смо увек на располагању.

Можете нас контактирати на доле наведену мејл адресу или на телефон Тима за школске посете.


Координаторка тима за школске посете

Данијела Вујановић
posete@festivalnauke.org
M. +381 64 8787791