Кад порастем бићу... | Пријаве за камп

Обавештавамо Вас да су пријаве за наш Кад порастем бићу... летњи камп који ће се одржати у Истраживачкој станици Петница отворене! Пријавни формулар можете пронаћи на нашем сајту.


О програму

Кад порастем бићу... је награђивани образовни програм посвећен младима који се бави професионалним вођењем и саветовањем. Почео је са радом 2016. године и од тада до данас је стигао у средње школе широм Србије. У складу је са стратегијама развоја образовања у Србији, Европи и свету и одговара на проблеме препознате у Националној стратегији за младе. Суштина програма је у организованом 7-месечном систему подршке младим особама узраста од 14 до 19 година путем пажљиво осмишљених активности подељених у 5 програмских целина:

  1. Информисање младих, путем дигиталне кампање и уживо.
  2. Унапређење „меких вештина”, припрема за камп, кроз онлајн вебинаре и курсеве на тему тимског рада и асертивне комуникације;
  3. Кад порастем бићу... камп, 6 -дневни летњи камп који се дешава у Истраживачкој станици Петница;
  4. 3-месечни менторски програм, 1:1 рад са професионалцима из различитих индустрија;
  5. Сајам пракси, једнодневни догађај током којег најбоље компаније са ових простора упознају Кад порастем бићу... полазнике и представљају своје програме пракси.

Све информације о програму доступне су путем званичног сајта програма Кад порастем бићу: http://obrazovanje4revoluciju.rs/kad-porastem-bicu/


О кампу

Централни део годишњег циклуса представља Кад порастем бићу… камп који ће се по први пут ове године одржати у Истраживачкој станици Петница. Петница је оаза како за летње тако и за зимске кампове. Налази се у природи, адаптирана за све потребе савременог професионалца која користи све нове трендове и технологије. Управо овакав простор је идеалан за наш програм, а верујемо да ће и теби пружити незаборавну авантуру.

Наш програм је полу-субвенционисан (захваљујући нашим партнерима и донаторима се не плаћа пуна цена програма) и с обзиром да се дешава у изузетном простору и да је вођен од стране искусних професионалаца јасно вам је да желимо да постигнемо врхунске резултате, и од Кад порастем бићу… полазника очекујемо да буду:

  • Средњошколци
  • Изузетно мотивисани и радознали
  • Отворени за нова искуства
  • Заинтересовани за своју будућност и лични развој

Котизација за учешће у годишњем програму износи 20.500 динара (уместо 52.000 динара). Котизација од 20.500 динара важи за све ране уплате до 1. маја. Након 1. маја котизација и даље остаје полу-субвенционисана, али износи 32.000 динара. У цену котизације је урачунато учешће у припремним онлајн курсевима за камп, потом учешће на 6-дневном кампу у Петници, 3-месечни менторски програм и учешће на Сајму занимања и стручних пракси.


Напомена

За учешће на програму неопходно је да прођете селекциони процес. То значи да ће вас након попуњавања пријавног формулара, у року од 72 сата, контактирати Кад порастем бићу… тим како би заказао интервју са вама.