CGAcademy 2021: Emerging Talents

Сусрет формалног и неформалног образовања са индустријом 18.05.2021. од 11:00 - 20:00 сати

Догађај је онлајн, учешће је бесплатно уз обавезну пријаву на линку. Crater Studio, фирма која се бави компјутерском анимацијом и визуелним ефектима на филму, организује серију бесплатних онлине догађаја CGAcademy. У пројекту учествују сви факултети и високе школе које имају дигиталне уметничке и мултимедијалне програме. Позвани су и сви заинтересовани ученици и наставници гимназија и средњих стручних школа.

Очекујте предавања и презентације различитих организација из света филма и гејминга. Сазнаћете за примамљиве едукативне пројекте, чути панел са професорима са факултета и чути из прве руке како функционишу успешни креативни студији код нас, док ће HR менаџери прегледати портфолије пријављених, баш као на правом конкурсу за посао. Биће прилике и да се опустите, и то на специјалној радионици мултимедије и Art Jamu.

CGAcademy је целогодишња неформална едукативна платформа. Kроз развој софтверских и осталих релевантних вештина подржавамо нову генерацију дигиталних креативаца. Повезујемо креативце и послодавце и у сарадњи са академским установама јачамо базу талената у Србији. Ми смо део CGA породице, коју су формирали Српска филмска асоцијација, Crater Training Center и VFX Serbia. CGAcademy програмску целину води Crater Training Center, партнер је Nordeus Hub и многобројне компаније из индустрије: 3Lateral, Mad Head Games, Nordeus, Ubisoft, Crater Studio, као и софтверске куће: Epic Games, Autodesk, Adobe, Maxon, Foundry.